Hakkımızda
Akanlar Çikolata

Kökleri 1978 yılına dayanan firmamız, 1992'de dış ticaret sahnesine adım atarak uluslararası alanda önemli bir rol oynamaya başlamıştır. Dubai, Amerika Birleşik Devletleri ve Irak'ta faaliyet gösteren şirketlerimizle güçlü iş ilişkileri kurarak, küresel ticaret ağımızı sürekli olarak geliştirmekte ve genişletmekteyiz.

Bu çerçevede, sağlam bir iş etiği ve kararlılıkla hareket ederek, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza sürdürülebilir değerler sunmayı hedeflemekteyiz. Yenilikçi yaklaşımlarımız ve sektördeki deneyimimizle, uluslararası ticarette lider konumumuzu pekiştirmek için kararlılıkla çalışmaktayız.

Akanlar Gıda olarak üretimini yapmakta olduğumuz Çikolata, Kahve, ve Meyve Aromalı Toz İçecek ürünlerimizi toplam 40 ülkeye yaptığımız ihracat faaliyetleri ile her geçen yıl daha da büyümekteyiz. Her gün büyüyen dış pazara ayak uydurarak, her yıl düzenli periyodlarda yurt dışı fuarlarına katılmaktayız.

Hedefimiz; tecrübeli, teknik ve deneyimli çalışanlarımızın gücüyle, kaliteden ödün vermeden, kaliteli hammaddelerden ve tamamen hijyenik koşullarda, en ileri teknolojileri kullanarak üretime devam etmekteyiz. Kapasitemizi güçlendirerek, tüketiciyi memnun etmeyi ve ülkemizde olduğu gibi dış ülkelerde de bu güveni sağlamayı bir ilke ediniyoruz.

Misyon

Modern işletmeciliği, sürekli gelişmeyi, yeniliği ilke edinen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla, büyük hedeflere hızla ulaşmak için, kaliteyi yaşantımızın bir parçası olarak kabul ediyoruz. Bütün ürün ve hizmetlerimizde temel şart, toplam kalite yönetimi ilkeleri doğrultusunda, kalitede maksimum düzeyi yakalamaktır. Pazardaki rekabet gücümüzü seri ve yüksek kalitede üretim yapmakla elde edebileceğimiz inancındayız.

Başarı tüm çalışanlarımızla olacaktır.